Lütfü Türkkan her gün bir ilçede

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Nisan 2023 Cumartesi 15:50
Lütfü Türkkan her gün bir ilçede

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili adayı Lütfü Türkkan geçtiğimiz haftayı da dolu dolu geçirdi.

Her gün 1 ilçede yoğun bir şekilde çalışan İYİ Partili Türkkan, Darıca, Çayırova, İzmit ve Kandıra’da gezmedik yer bırakmadı.

Darıca programında vatandaşlarla bir araya gelen Türkkan esnafları gezdi, sorunlarını dinledi. Türkkan, Darıca Marmara Iğdırlılar Federasyonu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti, ziyarette bölgenin, Darıca’nın sorunları ve geleceği konuşuldu.

DARICA PİRİ REİS MUHTARI YAŞAR’A ZİYARET

Her zaman mahallelerin sorunlarına önem veren ve bu sorunları Meclis gündemine taşıyan Türkkan, seçim çalışmalarında da buna önem veriyor. Türkkan Darıca’da Piri Reis Mahallesi Muhtarı Fuat Yaşar’a yaptığı ziyarette Piri Reis’in eksikliklerini bir bir not aldı.

ÇAYIROVA AKSE MAHALLESİ’NDE SİTE SAKİNLERİ İLE BULUŞMA

Yoğun günün akşamında Çayırova’daki programa katılan Türkkan, Akse Mahallesi’ne gitti. Sandoz City Sitesi sakinleriyle akşam sohbetinde Türkiye’nin sorunları konuşuldu, Türkkan sorunlara karşı çözümlerinin neler olacağını anlattı.

İZMİT’TE YOĞUN PROGRAM

ODA VE DERNEK ZİYARETLERİ

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştıran Türkkan’ın İzmit’teki programı da dolu doluydu. Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret eden Türkkan, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ve Yönetim Kurulu ile, küçük ve orta ölçekli esnafların, imalatçıların sorunlarını konuştu, partisinin çözüm önerilerini sundu.

İzmit’te Ziraat Odası’na gitmeyi de ihmal etmeyen Türkkan, burada görüştüğü Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karaaslan ve üyeler ile Kocaeli ve Türkiye genelindeki tarım üzerine sohbet etti, tarım ile ilgili parti programını anlattı.

İzmit’te söz sahibi olan derneklerden biri de Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği. Türkkan burada Başkan Murat Öztürk’le Kocaeli esnafının sıkıntılarını, ticarette yaşanan sorunları ve kötüye giden ekonomiyi konuştu.

Türkkan, Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı Mustafa Anayurtlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretini de sosyal medya hesabından “Fikirleriyle hakikatten ayrılmayan yazarlarımızın Kocaeli’nde yaşadıkları sorunları, Büyükşehir Belediyesi’nin kültür bütçesinden alamadıkları destek üzerine konuştuk.” cümleleri ile paylaştı.

SEFA SİRMEN’E ZİYARET

İYİ Partili Türkkan İzmit programı sırasında Kocaeli’nde hem Belediye Başkanlığı’nda, hem de siyaset ve sporda önemli hizmetleri olan Sefa Sirmen’e Parti Yönetimi ve Milletvekili Adayı Özhan Öztürk’le birlikte misafir oldu. Türkkan ve Sirmen Kocaeli’nin ve Türkiye’nin gündemini birlikte değerlendirdi.

KYÖD ZİYARETİ

Kocaeli’nde siyaset yapmaya başladığı günden bu yana Türkkan için önemli yerlerden biri de Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği KYÖD’dür. İzmit programına KYÖD’ü da dahil eden Türkkan, bu ziyarette Başkan Uğur Saral ve dernek üyeleri ile birlikte seçim sürecini değerlendirdi.

KANDIRA’DA ÇARŞAMBA PAZARININ NABZINI TUTTU

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ’NE GİTTİ

AKÇAOVA – TEKSEN- BAĞIRGANLI VE KABAAĞAÇ’TA KÖYLÜLER İLE BULUŞTU

Türkkan’ın geçtiğimiz haftaki programında Kandıra köyleri de geniş yer tuttu.

Köy ziyaretleri öncesi Kandıralılarla bir araya gelen Türkkan, Kandıralıların sıkıntılarını dinledi, Çarşamba Pazarı’nın nabzını tuttu. İYİ Partili Türkkan, Kandıra Küçük Sanayi Sitesi ziyaretinde de esnafın sıkıntılarını not etti.

Kandıra’da köylerin sorunlarını Meclis gündemine taşımayı hiçbir zaman ihmal etmeyen Türkkan, ilk olarak gittiği Akçaova Köyü’nde köyün sorunlarını ve çiftçilerin sıkıntılarını dinledi. Partisinin tarım politikaları ile ilgili bilgiler verdi.

Teksen Köyü ziyareti de köylüleri mutlu etti. Türkkan, Muhtar Kadir Yılmaz’dan Sungurlu Barajı Projesi nedeniyle yakında su altında kalacak olan köyün sorunlarını ve endişelerini dinledi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Kandıra’nın en güzel köylerinden biri olan Bağırganlı’ya da gitti. Bağırganlılar Türkkan’a tarım ve balıkçılıkta yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Türkkan da bu sıkıntıların çözümüne dair projeleri paylaştı.

Türkkan’ın Kandıra’daki yoğun programı geç saatlere kadar sürdü. Türkkan, Kabaağaç Köyü sakinleriyle gecenin çok geç saatlerinde bir araya geldi. Muhtar Hasan Çakır’dan ve köy sakinlerinden köyün sıkıntılarını dinledi.

Türkkan’ın programlarına İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, Milletvekili adayları Gökçe Nesli Kondu da eşlik etti.

Son Güncelleme: 29.04.2023 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73