Milli Görüş Belediyeciliğini iktidar yapacağız

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Ocak 2024 Cuma 15:50
Milli Görüş Belediyeciliğini iktidar yapacağız

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Kâmil Ergün basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, MYK üyesi Süleyman Kabaca, Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan, Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze adayı Kamil Ergün ile parti ve Gençlik Kolları üyeleri de hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan YRP Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç Gebze’de yeniden Milli Görüş belediyeciliği için yola çıktıklarını söyledi.

Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ise Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçe de başkan adaylarını ilan ettiklerini, Çayırova’da ise önümüzdeki hafta adayı açıklanacağını söyledi.

VALİ  ZİTER TALEBİMİZE YANIT VERMEDİ

Siyasi partilere ziyaret planladıklarını söyleyen İl Başkanı Ali Taştan, ‘’Kocaeli Valiliğine ziyaret edeceğimizi bildirdik fakat dönüş olmadı. Aynı şeklide AK Parti İl başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ziyaret talebimize cevap vermedi. CHP ziyaret isteğimize dönüş yaptı bizde ziyaret ettik.

Böyle bir şey olmaz. Kocaeli Valisi AK Partili gibi davranıyor, AK Parti İl Başkanı Valilikten çıkmıyor.’’dedi.

MYK Üyesi Süleyman Kabaca, 94 ruhunun yeniden yaşatmak ve Milli Görüş Belediyeciliğini iktidar yapmak için çalışacaklarını söyledi.

PENBEGÜLLÜ EFSANE HİZMETLER YAPTI

YRP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin ise kendileri için önemli olan Kocaeli ve Gebze de en iyi şekilde hizmet yapacaklarını söyleyerek, ‘’1994’te Gebze’de Belediye Başkanımız olan Ahmet Penbegüllü efsane hizmetler yaptı. Şehir plancısı olarak tanıtıp belediye başkanı yaptıkları 5 yıl içinde Gebze’nin hangi sorunun çözdü? Bu ilet tabela karşısına geçip şehir planlayıcısıyım demekle olmuyor. Kocaeli ve Gebze’yi Milli Görüş Belediyeciliğini yeniden iktidar yapacağız. Rantçı, örgütçü ve heykelci belediyeciliği yapmayacağız’ ’dedi.

HALK REFAH BELEDİYECİLİĞİNİ ÖZLEDİ

Gebze Belediye Başkan adayı Kamil Ergün’de yaptığı konuşmada, ‘’Toplantımızın Ülkemize Kocaeli ve Gebze’mize hayırlar getirmesini temenni ederek sizlere seslenmek istiyorum. Yeniden Refah Partisi Gebze belediye başkan adayı olarak 31 Mart 2024 seçimini kazanarak Gebze’mizi tekrardan yeniden Refah Partisi belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz. Halkın efendisi değil hizmetkarı olan bir anlayışla Gebze’mizin yönetimine talibiz. Eminim ki halkımızda rantçı, örgütçü heykelci belediyecilikten bıktı. Refah Belediyeciliğini özledi. Halkımız işi ehline teslim ederek adaletli liyakatli kadrolarla ahlaklı belediyeciliği yerel yönetimlerde hakim kılacak. Allah'ın izniyle Milli Görüş belediyeciliği Halka hizmet Hakk'a hizmettir’’. *Cengiz Akgün

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73