Murat Kaya'dan CHP Darıca'ya ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ocak 2022 Salı 18:15
Murat Kaya'dan CHP Darıca'ya ziyaret

Eğitimci Murat Kaya CHP Darıca İlçe Başkanı  Gökhan Aktaş'ı ziyaret ederek hasret giderdi.

1987 yılından itibaren Gebze'de uzun yıllar öğretmen ve idareci olarak bir çok ulusal ve uluslararası etkinliklere öncülük eden aynı zamanda aktif siyasi, sendikal ve sivil toplum örgütlerinde  emek veren  Eğitimci Murat Kaya; son 11 yıldır Darıca'da görev yaptığı özel okullardaki görevlerinde de  çok başarılı çalışmalara imza attı.

Eğitimci  Murat Kaya  ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ı makamında nezaket  ziyaretinde bulundu.  

Ülke gündemi,pandemi, eğitim vb. yaşanan süreçler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Murat Kaya: 

"Sevgili Gökhan Aktaş başkanın ve yönetiminin  başarılı,aktif,enerjik ve

ekip çalışması içindeki emeklerine teşekkür ederim.Ülkemizin yarınlarında daha yaşanabilir, herkesin ve her kesimin daha müreffeh bir Türkiye'de yaşayacağı günler için sürdürülen çabalar çok önemlidir. Misafirperverliği için sağolsun. Bu ülkenin aydınları olarak ülkemize hizmet aşkı  sorumluluğu ve bilincinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emek vereceğiz."dedi.

Başkan Gökhan Aktaş: "Saygıdeğer duayen eğitimci,idareci büyüğümüzün ziyaretinden mutlu oldum.  Her zaman değerli fikirleri ile toplumsal aydınlanmaya değer katmıştır.Çalıştığı tüm kurumlarda verdiği emekler,sendikal ve siyasi,STK'larda verdiği mücadele azmi için de bende kendisine teşekkür ederim. Ziyaretleri ile bizleri onurlandırdılar. Sağolsun."diyerek ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ettiler.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Darıca'da ki çalışmalar değerlendirilip, görüş alışverişinde bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
TRAFİK KAZASICenaze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73