Recep Kaya basınla buluştu

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya göreve başlamalarının 1. Yıl dönümü nedeniyle basın toplantısı düzenlendi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Eylül 2021 Pazartesi 15:41
Recep Kaya basınla buluştu

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya göreve başlamalarının 1. Yıl dönümü nedeniyle basın toplantısı düzenlendi.

Gebze Belediyesi’ne ait Arapçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleşen basın toplantısına AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantı öncesi AK Parti Gebze ilçe yönetiminin bir yıllık çalışmalarına dönük olarak slayt gösterisi gerçekleştirildi.

1 yıl içinde önemli çalışmalardan söz eden İlçe Başkanı Recep Kaya şunları söyledi: “1 yıl gelip geçti, elimizden geldiğince bir günü, bir saati boş geçirmeden çalışmak için gayret eden bir ekiple mücadele ettik, koşturduk. Bundan sonrada planlanmış bir çalışma formatıyla 2023 seçimlerine doğru koşar adım gidiyoruz.

1 yıl önce önceki dönem vekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kanaat önderlerimiz, teşkilat mensuplarımızla ilçe yönetimimizi oluşturduk.

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz yıl tam olarak toplantılar yapamadık, kısıtlı sayıda gerçekleştirdik. İlçe ve Kadın Kollarımızla uyumlu bir çalışma yaptık.”

AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, teşkilat çalışmaları dışındaki soruları yanıt vermedi, başka bir toplantıda öteki konulara ilişkin açıklama yapacağını söyledi.

Toplantı basın mensuplarına hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73