Sadık Güvenç'e rozeti Akşener takacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Aralık 2021 Çarşamba 15:59
Sadık Güvenç'e rozeti Akşener takacak

Geçtiğimiz süreçte AK Parti’den istifa eden Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç, Ocak ayında resmen İYİ Parti’ye katılacak.

kocaelikentgazetesi.com’un sorularını yanıtlayan bağımsız belediye meclis üyesi Sadık Güvenç şunları söyledi:

“Geçtiğimiz Haziran ayında AK Parti’den istifa ettim ve o tarihten itibaren bağımsız belediye meclis olarak görevimi sürdürüyorum. 2022 yılı Ocak ayında İYİ Parti Grup toplantısında katılacağım orada partiye katılım rozetim takılacak. Katılım ile ilgili olarak tarihini genel merkez belirleyip bilgi verecek.

Tabi biz Gebze’de doğduk, büyüdük her karışını çok iyi biliyoruz. 20 yıl muhtarlık yaptık, 30 yıldır siyasetin içinde yer alıyorum. Bu kente faydalı olmak, hizmet etmek adına siyaseten düşüncelerimiz var ve yola çıkmış durumdayız.

Üzerimizde müthiş bir baskı var. Gebze’de tanıyan herkesin teveccühü ve ilgisi bizi mutlu ediyor. Bu bizi cesaretleniyor ve Gebze’ye hizmet yolunda umutlandırıyor.

Yerel seçimlere 2 yılı aşkın bir süre var. Bu zaman dilimi içinde siyasette, ülkemiz de her an her şey değişebilir fakat bizim Gebze’ye olan sevgimiz, hizmet etme arzumuz hep aynı olacaktır.”

Öte yandan Sadık Güvenç’e partiye katılım rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in takacağı belirtildi.

2 DÖNEMDİR MECLİSTE

2014 seçimlerinde AK Parti’den Gebze Belediye Meclis Üyesi seçilen Sadık Güvenç 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde yeniden meclis üyesi seçilmişti.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 15.12.2021 16:02
Anahtar Kelimeler:
BursaYangınUludağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73