Sadık Güvenç muhtarlarla buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Şubat 2024 Salı 09:28
Sadık Güvenç muhtarlarla buluştu

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç muhtarlar ile kahvaltı yaptı. Sadık Güvenç göreve geldiği takdirde muhtarlara hak ettiği değeri vereceğini vurguladı. 

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç yerel seçimlere sayılı günler kala temposunu iyice artırdı. Toplumun her kesimi ile bir araya gelen Sadık Güvenç bu kez kahvaltıda muhtarlar ile buluştu. Yoğun ilgi gören kahvaltı programına muhtarlar neredeyse eksiksiz olarak katılım sağladı. Kendisinin de eski muhtar olduğunu hatırlatan Sadık Güvenç, “Eski bir muhtar arkadaşınız, sizden birisi olarak buradayım. Muhtarlığın ne kadar önemli olduğunu bilirim. Vatandaş ile belediye arasında köprü görevi görüyorsunuz. Bizim de en büyük yardımcılarımızsınız. Bu çok önemli bir görev. Ben de başkan seçildiğim takdirde muhtarlara hak ettikleri değeri vereceğim” dedi. Muhtarlar da mahallelerindeki sıkıntıları Sadık Güvenç’e aktardı. Güvenç, göreve geldiklerinde sorunları çözeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73