Sadık Güvenç'ten İnönü turu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Şubat 2024 Cuma 13:45
Sadık Güvenç'ten İnönü turu

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç temposunu iyiden iyiye artırdı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir’in de eşlik ettiği Sadık Güvenç bu kez İnönü Mahallesi’ni turladı.

Yerel seçimin sahada en çok görünen partisi konumundaki İYİ Parti, Gebze'deki çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gebze Belediye Başkan adaylığının açıklandığı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma dönemi yürüten Sadık Güvenç bu kez İnönü Mahallesi’ndeydi. Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir ve yöneticiler ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Sadık Güvenç büyük ilgi gördü. Esnafın sorunlarını dinleyen Sadık Güvenç çözüm yollarının İYİ Parti’de olduğunu bir kez daha yineledi. Güvenç vatandaş ziyaretlerinde de yoğun ilgi gördü.

Son Güncelleme: 02.02.2024 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73