Sadık Güvenç’e soğuk havada sıcak karşılama

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ocak 2024 Çarşamba 13:42
Sadık Güvenç’e  soğuk havada  sıcak karşılama

Güzeller Mahallesi’ne adeta çıkarma yapan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, soğuk havaya rağmen son derece sıcak bir şekilde karşılandı. Güvenç, Gebze’yi İYİ belediyecilikle tanıştıracağının sözünü verdi. 

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, olumsuz hava koşullarına rağmen saha çalışmalarını aksatmıyor. Sadık Güvenç’in son durağı Güzeller Mahallesi oldu. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Uğur Demir ve yönetiminin de yalnız bırakmadığı Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç, soğuk havaya rağmen son derece sıcak karşılandı. Halk tarafından büyük ilgi gösterilen ve adeta bağırlara basılan Sadık Güvenç, “Göreve geldiğimizde bu ilginin karşılığını vereceğiz. Söz veriyoruz. Gebze’yi İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. 5 yıl sonra farklı bir Gebze göreceksiniz” diyerek destek istedi. Vatandaşlar da Sadık Güvenç’e güvendiklerini vurguladı.

Son Güncelleme: 31.01.2024 13:46
Anahtar Kelimeler:
İyi PartiGebzeGüzeller
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73