Şanbaz Yıldız: İYİ Parti Kocaeli'nin yıldızı olacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Nisan 2023 Pazar 20:13
Şanbaz Yıldız: İYİ Parti Kocaeli'nin yıldızı olacak

İYİ Partinin 2. sıra milletvekili adayı Şanbaz Yıldız, "İYİ Parti Kocaeli'nin yıldızı olacak"dedi.

“İYİ Parti, Kocaeli’nin yıldızı olacak. Kocaeli, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e en büyük desteği veren illerden birisi olacak” diyerek yola çıkıyoruz; Türk milliyetçiliğinin, Atatürkçülüğün, milli ve manevi değerlerin, demokrasi, refah ve kalkınmanın karşılığı olan bizler TBMM’de ne kadar çok olursak, Türkiye de, Kocaeli de o kadar İYİ olur. Biz İYİ Partililer, Kocaeli’de birinci parti olmak için gece gündüz demeden çalışacağız. 

Milletvekilliği adaylığımın açıklanmasının ardından desteğini açıklayan tüm Kocaelili hemşerilerime, hangi siyasi partide olursa olsun yanımızda kardeşlerime, tüm partililerime ve teşkilatlarıma teşekkür ederim. Kocaeli için hep birlikte… İYİ bir Türkiye’de Kocaeli yıldız olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73