Seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Nisan 2023 Cumartesi 19:50
Seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı

CHP'den milletvekili aday adayı olan  işadamı Ömer Faruk Başaran 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kerhende olsa destek vereceğini açıkladı.

Sosyal medya sayfası üzerinden açıklama yapan Başaran şunları ifade etti:

"Değerli Dostlarım, Seçimlerden sonra BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ olarak partileşme süreci ni başlatıyoruz.. Bana hep sordular kime destek olacaksın diye..SEÇİMLERDE KERHEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN demeyi düşünüyorum ciddi ciddi.. Çok düşündüm.. Biz yaparız diyenlerin çok fazla yönetim kapasitelerinin olmadığına bizzat şahit oldum.. MEVCUT İKTİDARI DA ELEŞTİRECEK 1 milyon konu bulabilirim.. AMA BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİMİZ partileşmeden önce SON KEZ ERDOĞAN demek en doğru karar olacak kanaatindeyim. BÜYÜK TÜRKİYE HAREKETİ destekçisi arkadaşlarım serbestler tabiki..."

Son Güncelleme: 22.04.2023 19:55
Anahtar Kelimeler:
CHPErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73