Türkkan’a Dilovası’nda ilgi yoğundu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Mayıs 2023 Salı 12:37
Türkkan’a Dilovası’nda ilgi yoğundu

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, seçime çok az bir zaman kala yine her zamanki gibi ara vermeden çalışmaya devam ediyor. Her gün bir ilçeye giden, bazen aynı gün farklı ilçelerde programlarda olan Türkkan bu kez Dilovası’ndaydı.

ÇERKEŞLİ, DEMİRCİLER VE KÖSELER’DE KÖYLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Dilovası’nda Türkkan’ın köy ziyaretleri geniş yer tuttu. İlk olarak Çerkeşli’de köylüler ile bir araya gelen Türkkan, köyün sıkıntılarını dinledi, çözümlerin neler olacağını anlattı.

Türkkan’ın ikinci durağı Demirciler Köyü’ydü. Burada köylüler ile sohbet eden Türkkan, iktidardan yakınan köylülerden biraz daha sabretmelerini istedi. Daha sonra Köselerliler ile bir araya gelen Türkkan, köy kahvehanesinde onların dertlerine ortak oldu.

TEPECİK’TE ZİYARETLER

Uzun zamandır tanıdığı dostu Ali Öz’ü evinde ziyaret eden Türkkan, İYİ Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Mehmet Mazlum’a da Tepecik’teki evinde misafir oldu.

Türkkan, annesi vefat eden Abdulmenaf Çelik’in Dilovası’ndaki taziyesine de katıldı. Çelik’e başsağlığı diledi, dua etti.

İYİ Partili Türkkan’ın Dilovası’ndaki son durağı Dilovası Belediyesi'nin kurucu belediye başkanı, Merhum Ercan Dalkılıç’ın kabriydi.

Türkkan’ın ziyaretlerine Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Parti Yönetimi ve Milletvekili Adayı Gökçe Nesli Kondu Çağlayan da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
TürkkanDilovasıKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73