Vekil adayı Şafak Akın: Halkın partimize ilgisi yüksek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Mart 2023 Cuma 12:23
Vekil adayı Şafak Akın: Halkın partimize ilgisi yüksek

İYİ Parti 28. Dönem Kocaeli milletvekili aday adayı Şafak Akın, Gebze, Darıca ve Dilovası’nda gerçekleştirdiği esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde halk ile buluşuyor.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti aday adayı Şafak Akın sorunlara dönük çözümler için önerilerini anlatıyor.

Halkın partisine ve kendisine yönelik ilgisinden son derece memnun olduğunu söyleyen aday adayı Şafak Akın şunları ifade etti: “Halkın partimize ilgisi çok yüksek, büyük ilgi ve alaka ile karşılanıyor ve misafir ediliyoruz. Kendileri ile kucaklaşıyor, arzu ve isteklerini öğreniyoruz. Halkımız vekillerini sık sık aralarında görmek istediklerini iletiyorlar bizlere. Özellikle ben de Dilovası köylerine yaptığımız ziyaretlerde “Tarım ve Hayvancılık”, “Kentten Köye Göç” ve “Kırsal Kesimde Yaşamı Destekleme” projelerimi anlatma imkanı buluyorum ve ilgi ile dinleniyor. Geçlerimiz ile sohbet etme ve gelecek ile ilgili kaygılarını dinliyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını iletiyoruz. Talep ve isteklerinin takipçisi olacağımıza söz veriyoruz”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73