Yaman ve Artut Dilovası turu yaptı

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile Milletvekili Adayı Gülay Artut Dilovası’nda vatandaşlarla buluştu. AK adaylar, 14 Mayıs’ta Dilovası’ndan güçlü bir destek alarak AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetine devam edeceğini vurguladı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Nisan 2023 Salı 12:22
Yaman ve Artut Dilovası turu yaptı

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli’de, Milletvekili Adayları ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında her gün bir ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti’nin 21 yılda hayata geçirdiği projeleri ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projeleri vatandaşlarla paylaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile Milletvekili Adayı Gülay Artut Dilovası’nda vatandaşların sevgi seliyle karşılandı.

AK PARTİ DİLOVASI’NDAN TAM SAHA PRES

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile Milletvekili Adayı Gülay Artut, Dilovası’nda hemşeri dernekleriyle bir araya gelip, kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluştu. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar ve teşkilat yöneticileriyle ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşan Yaman ve Artut, “14 Mayıs’ta hizmet ve eser siyasetimize kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliDilovasıAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73