Yolcubal Çayırova’da Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Hülya Güreli Yolcubal, Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir araya geldiği esnaf ve konfeksiyon atölyesi emekçilerine yoksulluğu ortadan kaldıracak Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Nisan 2023 Çarşamba 16:49
Yolcubal Çayırova’da Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Hülya Güreli Yolcubal, Çayırova Özgür Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sonrası konfenksiyon atölyelerinde çalışan emekçiler ile buluştu. CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran aydın, CHP Çayırova ilçe yönetimi, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolu Başkanı Fadime İlhan ile ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayı Yolcubal esnaf ve vatandaşların taleplerini tek tek dinleyerek Millet ittifakı’nın çözüm için geliştirdiği projelerini aktardı. Kadın emekçilerin yoğunlukla çalıştığı konfeksiyon atölyesi ziyaretinde ise Yolcubal, yoksulluğu ortadan kaldıracak ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun çok önem verdiği Aile Destekleri Sigortası’nın detaylarını aktardı.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHPMilletvekili
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73