Yüksel Ercan: 14 Mayıs'ta Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Nisan 2023 Pazar 18:48
Yüksel Ercan: 14 Mayıs'ta Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız

İYİ  Parti Kocaeli milletvekili  aday adayı Yüksel Ercan, "Millet İttifakı olarak farklı dünya görüşlerine sahip ancak aynı ortak amaçla; güçlü, zengin, huzurlu ve umutlu bir Türkiye hayalinde buluşan milyonlarca vatandaşımız ile birlikte 14 Mayıs günü Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız."dedi.

Yüksel Ercan'ın açıklaması şöyle:

"14 Mayıs günü yapılacak olan seçimler için yaptığım aday adaylığı başvurum neticesinde İYİ Parti Kocaeli Sekizinci sıradan adaylığım bu gün itibariyle Genel merkezimiz tarafından açıklanmıştır.

Önümüzde bir ayı biraz geçen çok önemli bir süreç var.

Her gün her dakika bizler için çok önemli.

Ülkemizin bugünlerden daha iyi bir şekilde yönetilmesi için; gençlerin, kadınların, çocukların ve toplumumuzun her bir ferdi için daha umut dolu yarınları inşa etmek için tüm gücümüz ve imkanlarımızla çalışmak zorundayız.

30 yılı aşkın Gazetecilik, Eğitimcilik, Ticaret ve sivil toplum hayatım boyunca her zaman doğrudan yana olmayı ve bu yönde siyaset yapmayı kendime yol haritası yapmış bulunmaktayım.

Önemi hepimiz tarafından bilinen 14 Mayıs tarihindeki seçim için Yüksel Ercan’dan ne bekliyorsanız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlere gönül rahatlığıyla yerine getireceğime şahsım ve partim adına söz veriyorum.

Millet İttifakı olarak farklı dünya görüşlerine sahip ancak aynı ortak amaçla; güçlü, zengin, huzurlu ve umutlu bir Türkiye hayalinde buluşan milyonlarca vatandaşımız ile birlikte 14 Mayıs günü Allah’ın izniyle hedefimize ulaşacağız.

Şimdi zaman durmadan çalışma, gönülleri kazanma, dostlarımızı arttırma ve geçmişten gelen tüm kırgınlıkları onararak el ele gönül gönüle, birleşe birleşe kazanma zamanıdır.

Sevgi ve saygılarımla"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73