Büyükgöz Gebzespor U15 takımını ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Haziran 2023 Cuma 12:55
Büyükgöz Gebzespor U15 takımını  ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz günlerde Türkiye Şampiyonası Düzce Grup Merkezi’nde şampiyon olan Gebzespor U15 takımını Güzide Restoran’da yemekte ağırladı. Şampiyonluk yemeğine Gebzespor Başkanı Resul Tat ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da katıldı.

U15 takımın elde ettiği başarının önemine vurgu yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz “Sizler, Gebze’nin gururu oldunuz. Küçümsenmeyecek bir başarı elde ederek göğsümüzü kabarttınız. Gebzespor, Gebze’nin en önemli marka değeri. Biz de bu markaya sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Gebze Belediyesi olarak hedefimiz, Gebze’de en az 5 bin gencimize Gebzespor forması giydirmek” şeklinde konuştu.

RESUL TAT, U15 TAKIMINA PRİM VERDİ

Şampiyonluk yemeğinde sporcuları tek tek kucaklayan Gebzespor Başkanı Resul Tat, U15 takımına final maçı sonunda açıkladığı prim sözünü yerine getirerek sporculara harçlık olarak dağıttı. Kulüp Başkanı Tat, U15 takımı teknik heyeti ve sporcularını tebrik ederek, “Bu önemli başarıda büyük emekleri olan başta Altyapıdan Sorumlu yöneticimiz Şener Çelikkaleli’ye, Altyapı Teknik Sorumlusu Ali Akkaya hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Saha içinde Gebzespor formasını layıkıyla taşıyarak şehrimizi gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeGebzesporU%
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73