Gebze Atlı Spor Kulübü büyük yarışa hazır

Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi, 18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmayla ilgili olarak bilgiler verdi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2021 Pazartesi 16:47
Gebze Atlı Spor Kulübü büyük yarışa hazır

Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek yerel basın mensuplarıyla biraraya geldi, 18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmayla ilgili olarak bilgiler verdi.

Gebze Atlı Spor Kulübü Binicilik tesislerinde gerçekleşen basın toplantısına yönetim kurulu üyesi Mesut Işık’ta katılırken, Başkan Halit İpek 18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Kupası Engel Atlama Yarışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Gebze Cumaköy’de gerçekleşecek olan yarışmayla ilgili olarak bilgi veren Halit İpek şunları ifade etti, “18-19 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Kupası Engel Atlama Yarışmaları her iki günde 16.30-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Sponsor olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Belediyesi, Darıca Belediyesi,Dilovası Belediyesi, Derince Belediyesi, Ekrem Yazıcı, GOSB, Merkez Prıme Hastanesi, ve Gebze Ticaret Odası yer alıyor.

Böylesine önemli bir yarışmaya destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

Gebze Belediyesi’ne söz konusu yarışmalarla ilgili olarak görüşmelerimiz oldu fakat kendileri bu yarışmada yer almak istemediklerini bildirdiler. Bunu da saygı duymakla birlikte kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

Gebze Atlı Spor Kulübü olarak bizim amacımız Gebze’nin adını dünyaya duyurmak. Bu anlamda  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli sporun tanıtılması ve geliştirilmesi için de  tüm kamu ve özel  kurum ve kuruluşlarla  işbirliğine hazırız. 

FEDERASYON BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM

Gebze Atlı Spor Kulübü, Türkiye Binicilik Federasyonu’na bağlı bir kulüptür. 6 delegemiz var. Türkiye Binicilik Federasyonunun yapılacak olan kongresinde başkan adayı değilim. Ancak bu hiç olmayacağım anlamına gelmez. İleriye dönük olarak başkanlık konusunda mutlaka adaylığım olacaktır.”

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 13.09.2021 17:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73