Gebzespor Teknik Direktörü Metin Yıldız: Bu maç diğerlerinden farklı değil

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Aralık 2022 Salı 14:43
Gebzespor Teknik Direktörü Metin Yıldız:  Bu maç diğerlerinden farklı değil

Gebzespor Teknik Direktörü Metin Yıldız, 2-1 kazandıkları Yalovaspor maçını ve gelecek hafta oynanacak olan İnegöl Kafkasspor karşılaşmasını değerlendirerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Futbolun bir oyun olduğunu ve işin eğlenme kısmını daima önemsediklerini belirten Yıldız, “Bu oyunda bazen sıkıntılar olabiliyor. Yalovaspor maçının ilk yarısında da bunu yaşadık. İlk yarıda düşsek de, ikinci yarıda ayağa kalkmasını bildik. Kıymetli olan da bu oldu. Devre arasında yaptığımız konuşmada, futbolun bilinmez bir oyun ve her şeye gebe olduğunu hatırlattık. Çocuklarımız ikinci yarıda çok iyi bir reaksiyon göstererek, hem duygusal, hem fiziksel, hem de taktiksel olarak çok iyi cevap verdik. Önemli olan da sonucu almaktı. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

FUTBOLA SAYGI DUYAN BİR TAKIMIZ

İnegöl Kafkasspor maçı ile ilgili konuşan deneyimli teknik adam, bu karşılaşmanın kendileri için diğer maçlardan hiçbir farkı olmadığını belirterek, “Yalovaspor maçı ile İnegöl Kafkasspor maçının arasında bizim adımıza hiçbir fark yok. Kamuoyunda bu maçın farklı olduğu yönünde yanlış bir algı var. Bu doğru bir düşünce değil. Biz rakibe göre saygımızı değiştirmiyoruz. Biz oyuna saygı duyuyoruz. Maç seçen değil, futbola saygı duyan bir takımız. Yalovaspor maçı öncesinde olduğu gibi, bu maça da her şeyimizi vererek hazırlanacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73