İmamoğlu  Hürriyet'e selam gönderdi

Haliç’teki kürek yarışlarında ziyaret ettiği sporcuların İzmitli olduğunu öğrenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İzmit’e, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’a selamlar. Harikalar” dedi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Haziran 2021 Pazar 18:47
İmamoğlu  Hürriyet'e selam gönderdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor AŞ’nin düzenlediği ‘Haliç Kürek Yarışları’nda farklı takımlardan toplam 475 sporcu yarıştı. Unkapanı Köprüsü’nden Miniatürk önlerine kadar olan 4,5 kilometrelik mesafede sporcular ‘büyükler’, ‘masterlar’ ve ‘U-19’ kategorilerinde mücadele eden takımlardan ilk 3’e girenler, madalya ve kupayla ödüllendirildi. 

“HARİKALAR”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şehir dışından yarışmaya katılan tek takım olan İzmitli kürekçilerin yanına geldiğinde ise İzmit’e ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e selamlarını iletti. Takımın İzmit’ten geldiğini duyunca genç sporculara samimiyet göstererek “İzmit’e selamlar, Fatma Hanım’a selamlar. Harikalar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73