İzmit Belediyesinden 3 okula daha  spor malzeme desteği

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Nisan 2022 Pazartesi 15:07
İzmit Belediyesinden 3 okula daha   spor malzeme desteği

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, kent genelinde talepler doğrultusunda okullara spor malzeme desteğini sürdürüyor

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, İzmit’te faaliyet gösteren okullardan gelen talepler doğrultusunda spor malzeme desteği vermeye devam ediyor. Ekipler son olarak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alikahya Fatih Ortaokulu ve 29 Ekim Ortaokulu’na spor malzemelerini teslim etti. 

ÖĞRENCİLER SPORA TEŞVİK EDİLİYOR

Çocukları spora teşvik etmek ve derslerinin daha verimli geçmesini sağlamak amacıyla okullardan gelen talepleri geri çevirmeyen İzmit Belediyesi 3 ayrı okula da mental set, antrenman seti (basketbol, futbol, voleybol, hentbol topları) teslim etti. İdari kadro ve öğrenciler verilen destek ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73