Karamürsel’de Triatlon Lig yarışları nefes kesti

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de gerçekleşen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Haziran 2024 Pazartesi 09:50
Karamürsel’de Triatlon Lig yarışları nefes kesti

Karamürsel’den ve Çevre İllerden yoğun ilgiyle takip edilen Bölgesel Triatlon Ligi organizasyonu Karamürsel İlk kez Altınkemer plajında gerçekleştirildi.
Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından açılış konuşmasını yapan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel’de İlk kez yapılan Bu organizasyon bizler için gurur verici bi durum, bu harika organizasyonda emeği olan başta Türkiye Triatlon Federasyonu temsilcilerine, Özcan Özalgın Yüzme Havuzu Antrenörlerimize ve yarışmaya katılan tüm sporcularımıza göstermiş olduğu ilgiden ve verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederim, dedi.  
Bölgesel Triatlon Ligi 3. Bölge 2. Etap yarış müsabakalarında ilk olarak M1(2015-2014) grubu ile başladı. Ardından M2 (2013-2012)grubu, M3 (2011-2010) grubu, Yıldız ve Genç kategorisi ile devam etti.
Karamürsel Altınkemer Plajında denize girip 100 metre, 200 metre ve 400 metre yüzen sporcular, denizden çıkıp değişim istasyonuna gelerek kıyafetlerini giyip Karamürsel Sahil kısmında koşularına devam edip Finish noktasında son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73