Aşı olmayan Darıcalı doktor Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Doktorlarından Kenan Alioğlu Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Alioğlu'nun bütün ısrarlara karşın  Covid-19 aşısı olmadığı ileri sürüldü. 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Eylül 2021 Cuma 16:45
Aşı olmayan Darıcalı doktor Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Doktorlarından Kenan Alioğlu (43)  Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi. Doktor Alioğlu'nun bütün ısrarlara karşın  Covid-19 aşısı olmadığı ileri sürüldü. 

Alınan bilgiye göre, 2 hafta önce koronavirüs tanısıyla Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Durumu ağırlaşan Kenan Alioğlu, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Entübe edilen Alioğlu bugün yaşamını yitirdi.

Hastane yönetimi tarafından yapılan  açıklama şöyle:

" Başsağlığı Mesajı- 

Bir süredir Covid-19 tanısıyla takip ve tedavi edilen hastanemiz FTR Uzmanı Dr.Kenan Alioğlu’nu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Değerli hekimimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır,  tüm sağlık camiamıza başsağlığı dileriz. 

Hastane Yönetimi"

YARIN TÖREN DÜZENLENECEK

Alioğlu’nun hayatını kaybettiğini öğrenen meslektaşları büyük üzüntü yaşarken, ısrarcı olmalarına rağmen Alioğlu’nun aşı olmadığını belirttiler. 10 yıldır Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve bekar olan Alioğlu için 18 Eylül cumartesi günü  öğle saatlerinde hastanenin önünde tören düzenlenecek.

Geçtiğimiz yılda  Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorlarından Mehmet Karakum Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirmişti. 

Son Güncelleme: 17.09.2021 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73