Bahri Yaman son yolculuğuna uğurlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Şubat 2022 Pazar 19:46
Bahri Yaman son yolculuğuna uğurlandı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın 85 yaşında yaşamını yitiren babası Bahri Yaman Dilovası'nda toprağa verildi.
Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı hayatını kaybeden Bahri Yaman için Dilovası Orhangazi Mahallesi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile STK ve siyasi partilerin temsilcileri, vatandaşlar ve Yaman aliesi katıldı. 
Bahri Yaman'ın cenazesi, kılınan namazın ardından merkez mezarlığına defnedildi.

Son Güncelleme: 27.02.2022 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73