Baki Tatoğlu toprağa verildi

Dün yaşamını yitiren CHP’nin önemli isimlerinden Gebze’nin tanınmış simalarından Baki Tatoğlu (65) toprağa verildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Haziran 2021 Pazartesi 22:24
Baki Tatoğlu toprağa verildi

Dün yaşamını yitiren CHP’nin önemli isimlerinden Gebze’nin tanınmış simalarından Baki Tatoğlu (65) toprağa verildi.

Bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devamgören Baki Tatoğlu Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

M. Emin Akın'ın belediye başkanlığı döneminde SHP'den Gebze Belediyesi meclis üyesi olarak görev yapan Baki Tatoğlu sonraki süreçte CHP'de parti yönetimlerinde etkin görevler almıştı.

Baki Tatoğlu bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez Mezarlığında toprağa verildi.

KATILANLAR

Cenaze törenine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti milletvekili Cemil Yaman, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP eski Milletvekili M. Hilal Kaplan, CHP’li parti yöneticileri ve meclis üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı.

PARTİ ÖNÜNDE TÖREN

Cenaze namazı öncesinde ise CHP Gebze İlçe binası önünde bir tören düzenlendi. Burada ki törene CHP PM Üyesi Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve Gebze eski Belediye Başkanı M. Emin Akın ile partililer katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73