Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde çocuklara özel etkinlikler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Temmuz 2023 Salı 12:27
Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi’nde çocuklara özel etkinlikler

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, tatilde olan çocuklara özel etkinlikler düzenliyor.

Koruma altında olan 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile zengin botanik atmosferiyle otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, tatilde olan çocuklara özel etkinlik programı sunuyor.

Canlı besleme etkinliklerinden doğa & tasarım atölyelerine, yakından tanıyalım sunumlarından yüz boyama etkinliklerine kadar birbirinden eğlenceli anlar çocuklar için unutulmaz bir anı oluyor.

Çocukların en çok ilgi gösterdiği "Yakından Tanıyalım" sunumlarıyla çocuklar canlı hakkında detaylı bilgi sahibi oluyor. Kral piton, zürafa, Hint gergedanı gibi pek çok canlı bakıcıları tarafından besleniyor ve onlarla yakından ilgileniliyor. Ayrıca eğitim ekibi beslenmesi yapılan canlı hakkında detaylı bir sunum yapıyor.

Hem ebeveynlerin hem de çocukların en çok keyif aldığı canlı besleme etkinlikleri de sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. Zürafa, keçi, tavşan, kaplumbağa ve lemur besleme etkinlikleri eğlenceli ve eğitici olmanın yanı sıra canlılarla duygusal bir bağ kurmalarını da sağlıyor.

Ayrıca çocuklar doğa & tasarım ve yüz boyama atölyelerine de katılım sağlayarak düşünme becerilerini ve bedensel eylemlerini öğrenim sürecine katarak kendi eserlerini yaratma becerilerini de geliştiriyorlar.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık.

Anahtar Kelimeler:
BitkiÇocuklarTatilCanlı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73