GTÜ'de 95 fidan dikildi

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İş Ahlakı dersinde öğrenciler sosyal sorumluluk projesi olarak fidan dikimi gerçekleştirdiler

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Mayıs 2021 Perşembe 17:11
GTÜ'de 95 fidan dikildi

GTÜ personeli ve öğrencilerinin katkılarıyla yerleşke alanında yeşil alanlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu kapsamda Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı personeli ile İşletme Fakültesi personel ve öğrencileri fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdiler.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İş Ahlakı dersinde öğrenciler sosyal sorumluluk projesi olarak fidan dikimi gerçekleştirdiler. GTÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meral ELÇİ 'nin İş Ahlakı Dersi kapsamında yapılan sosyal sorumluluk projesinde 95 fidan toprakla buluştu. Fidan dikimi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü binası ile Temel Bilimler Fakülte binası civarında gerçekleştirildi. Öğrencilere projelerinde Öğretim Görevlisi İsmet Cedimagar, Araştırma Görevlisi Gülay Murat ve İdari ve Mali İşlerden Abidin AYTEMUR destek verdi.

Geçtiğimiz gün de Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı personeli kütüphane bahçesine 14 adet meyve fidanı dikerek kampüs alanındaki ağaçlandırma faaliyetlerine katkı sunmuşlardı.

Son Güncelleme: 27.05.2021 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73