Nebahat Şahinler son yolculuğuna uğurlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Ocak 2022 Perşembe 19:26
Nebahat Şahinler son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gün kalp yetmezliği nedeniyle yaşımını yitiren Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Şahinler ve Hamiyet Uzunoğlu’nun Anneleri, Gebze ‘nin  eski öğretmenlerinden Nebahat Şahinler (92) bugün toprağa verildi.

Nebahat  Şahinler Çoban Mustafa Paşa Cami'nde  öğle namazına müteakiben, kılınan cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenazeye Şahinler Ailesinin üyeleri, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ile ilçe yöneticisi Musa Kargıoğlu, Demokrat Parti Gebze eski ilçe başkanlarından Rüstem Keskin, ADD Gebze Şubesi Başkanı Nilgün Aydın, çok sayıda kişi katıldı. Cenazede bayanlarda cami avlusunda hazır bulundular.

kocaelikentgazetesi.com olarak  merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü. H. İbrahim Şahinler'i  acılı gününde yanlız bırakmadı. 

Son Güncelleme: 20.01.2022 19:36
Anahtar Kelimeler:
OperasyonUyuşturucuEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73