Türk Kızılay ve P&G’den gazetecilere jest

Türk Kızılay-P&G iş birliğiyle hazırlanan ev bakım ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu hijyen paketinden Gebzeli 41 gazeteciye de verildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Mayıs 2021 Pazartesi 15:51
Türk Kızılay ve P&G’den gazetecilere jest

Türk Kızılay-P&G iş birliğiyle hazırlanan ev bakım ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu hijyen paketinden Gebzeli gazetecilere de verildi.

Türk Kızılayı ile dünyanın en büyük temizlik ve kişisel bakım ürünleri şirketlerinden olan Procter & Gamble (P&G) ile yaptığı iş birliğiyle ülke genelinde 40 bin kişiye içinde P&G ev bakım ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu hijyen paketi gönderdi.

PP&G geçtiğimiz yıl pandemi sürecinde hijyen ihtiyacının artmasıyla vatandaşlara destek olmak için tam 40 bin kişiye içinde P&G ev bakım ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu hijyen paketi göndermişti.

GEBZELİ 41 GAZETECİYE HİJYEN PAKETİ 

Türk Kızılay-P&G İşbirliği ile  ‘Umut 2020 Hijyen Paketi’ hazırladı ve bunları Gebzeli 41 basın mensubuna da dağıttı.

Türk Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, Kızılay Gebze Merkezi'nde yaptığı açıklamada, P&G firması ile Türk Kızılay'ı işbirliği ile hazırlandığını ülke genelinde 40 bin kişiye hijyen paketi yardımı yapıldığını bu kampanya çerçevesinde de Gebzeli basın mensuplarına hijyen paketi verdiklerini söyledi.

Son Güncelleme: 31.05.2021 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73