Yaralı Flamingo hayata döndürüldü

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Kasım 2023 Pazar 12:40
Yaralı Flamingo hayata döndürüldü

Yangın, deprem ve afetlere hızlı bir şekilde müdahale ederek birçok canı kurtaran Kocaeli İtfaiyesi, insan dışındaki diğer tüm canlılarında yardımına koşuyor. İzmit Körfezinde denizin ortasında yaralı olduğu için uçamayan sevimli Flamingo, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizin ortasında bir Flamingo’nun mahsur kaldığı ihbarının alınmasından sonra Kocaeli İtfaiye Suüstü Kurtarma ekipleri, hızlıca Flamingo’nun bulunduğu alana ulaştı. Özenli bir çalışma ile zarar görmeden bota alınan sevimli Flamingo, kıyıya getirilerek hayvan koruma ekiplerine teslim edildi. Yapılan ilk muayenede Flamingonun kanadında yara olduğu tespit edildi. Sevimli Flamingo tedavi edildikten sonra doğaya bırakılacak.

Anahtar Kelimeler:
FlamingoKocaeliYaralı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73