Gazeteci dostum ve arkadaşım Erol Polat bir gün telefonla aradı ve Gebze Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Kadı’nın benimle çalışmak istediğini söyledi.

2017 yılında rahmetli İsmail Kadı’nın daveti üzerine Gebze Yeni Haber Gazetesi’nde haber merkezi sorumlusu olarak görev aldım.

1995 yılında rahmetli İsmail Kadı ile rahmetli Ragıp Demirkol’un ortak olduğu o zaman ki Demokrat Gebze Gazetesi’nde çalışmaya başladım, ardından 2004 ve 2010 yılları arasında da Yeni Haber Gazetesi’nde görev yaptım.

İsmail abi kendisine has özellikleri olan ve gazeteciliği yine kendi doğruları üzerinden yapmaya gayret gösteren kıymetli bir gazeteci büyüğümüzdü.

Kendisini rahmetle anıyorum.

4 yıl sonra bugün26 yıllık gazetecilik yaşamımda yeni bir başlangıçla taptaze bir yolculuğa çıkmış bulunuyorum. Bu vesile ile meslek yaşantımda benim için yeri apayrı olan Yeni Haber Gazetesi’nde ki görevimden de ayrılmış bulunuyorum.

Bir süredir üzerinde çalıştığım internet gazeteciliği üzerinden  www.kocaelikentgazetesi.com  haber sitemizi 1 Haziran 2021 itibariyle aktif hale getirdik.

Gazeteciliği yine eskiden olduğu gibi objektif, meslek ilkelerine bağlı olarak, sadece gerçekleri yazarak devam ettireceğim.

Dostlarımı, arkadaşlarımı ve okurlarımı gazetemiz de çay, kahve ve sohbete her daim bekliyorum.

İnanıyorum ki www.kocaelikentgazetesi.com  sizlerin desteği ve ilgisi ile kısa zamanda hak ettiği konuma ulaşacaktır.

Dip Not:

Tabi burada Yeni Haber Gazetesi’nde birlikte uzunca bir süre mesai tükettiğim, Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ve değerli kardeşim Barış Ayar başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde www.kocaelikentgazetesi.com  haber sitemin açılmasında gerçekten önemli derecede destek veren gazeteci Yüksel Ercan’a da buradan ayrıca teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73