Kocaeli polisi 17 yıllık cinayeti aydınlattı

06 Ocak 2022 Perşembe 10:49
Kocaeli polisi  17 yıllık  cinayeti aydınlattı

 İzmit ilçesinde 2 iş insanının 17 yıl önce öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i adliyeye sevk edildi.

Faili meçhul cinayet dosyalarını yeniden ele alan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 15 Aralık 2005'te Sepetçiler köyü Taşocakları mevkisinde ormanlık alanda tabancayla vurularak öldürülen Hasan Hallaç ile Süleyman Acar'ın katil zanlılarının yakalanması için çalışma yaptı.

Jandarma sorumluluk bölgesinde kalan cinayet mahali ve delilleri yeniden gözden geçiren ekip, maktuller ile iş ilişkileri bulunan Namık E. ve 2020 yılında sağlık sorunları nedeniyle öldüğü anlaşılan T.O'nun cinayeti gerçekleştirmiş olabileceklerine dair bilgilere ulaştı.

Polis, Uşak ve Düzce'de gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda, Namık E'nin yanı sıra olaya dahil oldukları düşünülen 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

FETÖ üyeliği iddiasıyla daha önce 12 ay cezaevinde kaldığı belirlenen ve işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen Namık E. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Diğer 2 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

AA

Son Güncelleme: 06.01.2022 14:44
Anahtar Kelimeler:
AfadDEPREMEge Denizi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73