Tefeci operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mart 2022 Çarşamba 12:53
Tefeci operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Kocaeli polisi tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda tefecilik yaptığı tespit edile5 kişi ile  çok sayıda çek, senet ve silah ve tüfek ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre,  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce mali suçların men ve takibine yönelik çalışmalar kapsamında, Kandıra'da tefecilik yaptığı tespit edilen şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi. Eş zamanlı operasyonda  5 şüpheli gözaltına alındı. Polisin yaptığı  aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, çok sayıda senet ve suça konu yazışmaların bulunduğu ajandalar ele geçirildi. Öte yandan 5 kişinin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73