Saadet Partisi seçmene teşekkür etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Nisan 2024 Salı 15:32
Saadet Partisi seçmene teşekkür etti

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’ne oy veren tüm seçmene teşekkür etti. Seçimlerin geride kaldığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural, “Çok iyi bir adayla yola çıktık ve çok çalıştık ama demek ki yeterince kendimizi anlatamamışız, bu da şunu gösteriyor ki bundan sonra daha da çok çalışacağız. Her şeye rağmen sandıklardan çıkan sonuçların başımızın üzerinde yeri var. Saadet Partisi adayına oy vererek bize destek olan tüm seçmene teşekkür ediyoruz. Gelecekte inşallah Gebze’de milli Görüş belediyeciliğini hakim kılacağız” dedi.

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de sandıklardan beklentilerinin de ötesinde bir sürpriz çıktığını söyledi. Seçmenin kutuplaştırıldığını ve kafasının karıştırıldığını söyleyen Türel; “Türkiye’de her yerde seçimlerin iki parti arasında geçeceği imajını verdiler ve vatandaş da kazanacak dediği adaylara oy vermedi. Onlar kavga etti ve kazandı arada ezilen biz olduk. Keşke daha adil şartlarda yarışa girmiş olsaydık” dedi. Her şeye rağmen seçmenin iradesine saygı duyduğunu söyleyen Türel; “Daha iyi bir Gebze hayalimiz vardı ama olmadı. Şimdi tüm seçmenin oy verdiği partinin vaatlerini takip etmesini diliyorum. Umarım Gebze hak ettiği hizmetleri alır” dedi.

Erkan Vural

Son Güncelleme: 02.04.2024 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73