Büyükakın teşekkür belgesi verdi

Kocaeli'de tramvayı durdurarak rayların kenarındaki kaplumbağanın yardımına koşan vatmana, Başkan Büyükakın tarafından teşekkür belgesi verildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Haziran 2021 Cuma 12:36
Büyükakın teşekkür belgesi verdi

Kocaeli'de tramvayı durdurarak rayların kenarındaki kaplumbağanın yardımına koşan vatmana, teşekkür belgesi verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 13 Haziran'da İzmit ilçesinde tramvayı durduran ve rayların kenarında duran kaplumbağayı güvenlik şeridinin dışına bırakan UlaşımPark vatmanı Serhat Topal'ı makamında ağırladı.

Büyükakın, SekaPark mevkisinde rayların kenarında bir kaplumbağanın ilerlediğini fark eden ve bunun üzerine tramvayı durduran Topal'a teşekkür belgesi verdi.

Dikkatiyle tramvay yolunda mahsur kalan kaplumbağayı kurtaran vatmanı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükakın, "Şefkat ve merhametle cana can katan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73