Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuşuyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Eylül 2022 Çarşamba 18:19
Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile  Sağlığı Merkezi’ne kavuşuyor

Çayırova Belediyesi, eğitim yatırımlarına devam ediyor. Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi yıl sonuna tamamlıyor.
Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan iç ve dış cephe mantolama , elektrik, mekanik ve tesisatı çalışmalarının devam ettiği Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nde hummalı bir çalışma var.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Şekerpınar Mahalle Danışma Meclisimizde vatandaşlarımızın bizden iki önemli talebi olmuştu. Birincisi Sağlık Ocağı, ikincisi ise Bilgi Evi. Bunlar bizim seçim beyannamemizde olmayan yatırımlardı. Ancak vatandaşımızın yoğun bir şekilde bilgi evi ve sağlık ocağı talebine duyarsız kalmadık. Bu haklı talep için biz de derhal işe koyulduk. Yıl sonuna doğru projeyi tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz’’ dedi.

Son Güncelleme: 14.09.2022 18:31
Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaŞekerpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73