GTO'dan üyelerine 100 milyon kredi

GTO Başkanı Nail Çiler, Nefes Kredisi’nde üyelere bu kez 100 milyon TL kredi kullandırtmayı hedeflediklerini açıkladı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Mayıs 2021 Çarşamba 20:26
GTO'dan üyelerine 100 milyon kredi

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Nefes Kredisi’nde üyelere bu kez 100 milyon TL kredi kullandırtmayı hedeflediklerini açıkladı.

Gebze Ticaret Odası’nın Mayıs ayı meclis toplantısına ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün katıldı.

Haluk Görgün ASELSAN’da göreve gelmesi ile birlikte Gebze sanayisi ve ASELSAN arasında 7000 dolar olan iş hacminin her geçen gün artarak, bugün 55 Milyon doların üstünde olduğunu ifade etti.

ASELSAN’ın millileştirme çalışmalarında Gebze ile işbirliğinin çok daha büyük rakamlara ulaşacağını belirten Görgün Gebze’nin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise, Gebze ile ASELSAN arasında böyle güçlü birlikteliklerden gurur duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“ASELSAN, Gebze Ticaret Odası ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi ortaklığında Çayırova’ya kazandıracak olduğumuz mesleki ve teknik proje okulumuzda yer tahsisi için büyük destekler veren Prof. Dr. Haluk Görgün’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

ÜYELERE 100 MİLYON KREDİ KULLANDIRACAĞIZ

Gebze Ticaret Odası olarak, TOBB’a ilettiğimiz talepler doğrultusunda Nefes Kredisi’nin tekrar başlayacak ve bu kez 100 milyon TL kredi kullandırtmayı hedeflediğimizin mutluluğunu üyelerimize duyurduk.

DARICA’YA 112 ACİL İSTASYONU

Farkındalık projelerimizle ilkleri başardığımızı ve Gebze Ticaret Odası olarak 112 Acil Servis İstasyonlarımızdan bir yenisini daha Darıca’ya kazandıracağız.Darıca Hizmet Kompleksimizin gerçekleşecek ihalesi ile en kısa sürede inşaatının yapılacak, Mobil Aşevi’mizin faaliyetlerine başladı ve Yaşamevi (Huzurevi) projemizin çalışmalarını hızlıca sürüyor.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73