CHP Kocaeli 1 Mayıs’ta alanlarda

CHP Kocaeli ailesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerle omuz omuza alanlardaydı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Mayıs 2023 Pazartesi 16:13
CHP Kocaeli 1 Mayıs’ta alanlarda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü her yıl olduğu gibi bu yılda 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nde emekçilerle omuz omuza alandaydı. Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu’nun koordinasyonunda Yahyakaptan Gross Market önünde başlayarak Süleyman Demirel Kültür Merkezi önünde sonlanan kortejde yer alan CHP’liler, ‘Emek kazanacak’, “Hak, Hukuk, Adalet” sloganları ve işçi marşları eşliğinde yürüdü.

YOĞUN KATILIM

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Caner Arduç, Mehmet Ümit Küçükkaya, Hülya Güreli Yolcubal ve çok sayıda partili kortejdeki yerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeli1 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73