Önceki gün CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ettik.

Kendisine İzmit, Kocaeli, Türkiye, Büyükşehir adaylığı üzerine sorular sorup, sohbet ettik.

2 dönem TBMM’de milletvekili olarak görev yapan Başkan Hürriyet, belediye başkanı olarak siyaset yoluculuğuna devam ediyor.

Fatma Kaplan Hürriyet sadece İzmit’te değil Kocaeli genelinde de tanınan, sevilen bir isim.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet sohbet sırasında özetle şunlar söyledi:

“2019 yerel seçimlerinin ardından bütün enerjimizi İzmit için harcıyoruz. İzmit benim için çok önemli. Yaptığımız çalışmaları da bu bilinçle gerçekleştiriyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili olarak ismim zaman, zaman gündeme geliyor. Bilindiği gibi genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun benim adımı Büyükşehir adaylığı konusunda telaffuz etmesi sonrası bu konu hep gündemde kaldı. Gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederim. Ancak şuan benim için öncelikli konu İzmit ve İzmit Belediyesidir. 7/24 arkadaşlarımızla İzmit’in çok daha iyi bir düzeye ulaşması adına çaba gösteriyoruz.”

İZMİT’İ KAZANMAMIZ RAHATSIZ ETTİ

Kocaeli’de yıllar sonra bir iktidar partisinin İzmit Belediyesini kazanmasının önemine de işaret eden Başkan Hürriyet şunları söyledi:

“Yıllarca Kocaeli’de 13-0 kazandılar, yerel yönetimleri yönettiler. 2019’da iktidarın büyük gücüne karşın İzmit’i kazandık. Bu sonuç elbette onlarda büyük bir rahatsızlık yarattı. Şimdi işi gücü bırakmışlar İzmit Belediyesi ile uğraşıyorlar. Yapacağımız çalışmalara engel olup, zorluk çıkarmaya çalışıyorlar. Koskoca Büyükşehir Belediyesinin ilçe belediyesi ile uğraşmasının mantıklı bir açıklamasını kimse yapamaz. Dediğim gibi seçim kaybetmeleri onlarda büyük bir sarsıntı yarattı. Şimdi acaba İzmit Belediyesini nasıl çalıştırmayız gibi bir çaba içindeler. Ne yaparsa yapsınlar biz halkımız için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz”.

32 yaşında milletvekili olan, sonrasında İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet’in siyaset yolculuğunda önümüzdeki süreçte çıtanın çok daha yükseleceğini hep birlikte göreceğiz.

Elbette siyasette kısmet, şans gibi faktörler önemli fakat kişisel yetenek ve beceride, çabada sonucu gidilmesinde önemli rol oynuyor.

Hürriyet bu anlamda etkin, öngörüsü olan, halkla sıcak diyalog ve bağ kuran bir siyasetçi profili ile bir adım önde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73