1 Haziran 2021 tarihi itibariyle ‘Fikri Hür, Vicdanı Hür’ kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemiz yayına başladı.

Aradan 6 ayı aşkın bir süre geçmiş.

Bu zaman içinde gazetecilik mesleğimizi en dürüst ve en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyoruz.

kocaelikentgazetesi.com güncel, taze ve kamuoyunu ilgilendiren tüm haberleri okurları ve takipçilerine 7/24 aralıksız aktarmaya devam ediyor.

kocaelikentgazetesi.com sayfaları bayat, günü geçmiş, gündemin gerisinde kalmış alaksız haberleri bulmanız mümkün değil.

Gecenin bir vakti de olsa bölge ve ülkeye dair değer taşıyan her olayı anında haber olarak interaktif haber sitemizde okurlarımızla paylaşıyoruz.

Bilmediğimiz bir işi yapmıyoruz, 26 yılı aşkın bir zamandır kesintisiz sürdürdüğümüz gazeteciliği ilk günkü heyecanla, coşkuyla icra ediyoruz.

Sevilerek yapılan her işte başarı vardır.

kocaelikentgazetesi.com sayfalarında doğru olmayan, manipüle haber, yorum asla yer almaz.

Kitabın ortasından gazetecilik yapıyoruz.

Elbette, Laik, Demokratik Cumhuriyeti savunma noktasında düşüncemiz nettir.

Ancak demokratik her türlü görüşe, düşünceye de saygımız sonsuzdur.

Bu anlamda farklı düşüncelerin ve görüşlerin de kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemiz de yer almasına çaba gösteriyoruz.

Tabi bu yolculukta “Sen gazeteciliği hakkıyla, hukukuyla yapıyorsun yıllarını, emeğini ortaya koymuşsun, yanındayız” diyerek moral ve cesaret veren dostlarımıza da teşekkür ediyorum.

Onların varlığı önemli.

Yolculuğumuz kesintisiz, aynı heyecan ve coşkuyla devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73