Gebze’de Halk Meclisleri Başlıyor

Kontrollü normalleşme dönemine geçiş ile birlikte Halk Meclisi toplantılarına yeniden başlama kararı alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk toplantısında Adem Yavuz Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Temmuz 2021 Salı 13:27
Gebze’de Halk Meclisleri Başlıyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün görevi devralır almaz, “Halk meclisleri yaparak. Mahallelerin sorunlarını vatandaşı dinleyerek çözeceğiz” diyerek başlattığı Halk Meclisi toplantılarına, Kovid 19 Pandemisiyle  mücadele nedeniyle ara vermişti. Kontrollü normalleşme dönemine geçiş ile birlikte Halk Meclisi toplantılarına yeniden başlama kararı alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ilk toplantısında Adem Yavuz Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek. Başkan Büyükgöz 8 Temmuz Perşembe günü saat 19:00’da Adem Yavuz Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenecek Halk Meclisinde mahalle sakinlerinin dilek, şikayet, talep ve önerilerini dinleyecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73