Kazada ölen kadın toprağa verildi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Aralık 2021 Pazartesi 14:20
Kazada ölen kadın  toprağa verildi

Gebze'de özel halk midibüsünün çarpması sonucu 2 kızıyla yaralanan ve hastanede ölen Suriye uyruklu anne toprağa verildi.

İstasyon Mahallesi Gebze Marmaray Durağı'nda hafif ticari araçla çarpışarak savrulan özel halk midibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden Amıra Alahmad (45) için Gebze Merkez Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Anne Alahmad, cenaze namazının ardından Pelitli Mezarlığı'na defnedildi.

Oğlu Arif H, yaptığı açıklamada, çok büyük acı yaşadıklarını belirterek, kaldırımda yürüyen annesi ve kardeşlerine çarpan sürücünün olay yerinden kaçtığını kaydetti.

Sürücünün daha sonra yakalandığını aktaran Arif H, kardeşlerinin tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Gözaltındaki midibüs sürücüsü N.Z.Ç'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

N.Z.Ç. yönetimindeki 41 J 6064 plakalı özel halk midibüsü, dün M.Y. idaresindeki 54 ZY 920 plakalı hafif ticari araçla çarpışmış, çarpışmanın etkisiyle savrulan midibüs, kaldırımdaki anne A.A. (45) ve kızları İ.H. (15), N.H'ye (10) çarpmıştı.

Ağır yaralı anne, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, midibüs sürücüsü gözaltına alınmıştı.AA

Son Güncelleme: 27.12.2021 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73