Kızılay Dilovası Olağan Genel Kurulu Yapacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ağustos 2023 Perşembe 10:51
Kızılay Dilovası Olağan Genel Kurulu Yapacak

Türk Kızılay Derneği Dilovası Şubesi, 7 Ağustos Pazartesi günü Dilovası Kültür Merkezinde yapılacak 2023 yılı 1. Olağan Genel Kurulu'nda başkan ve yönetimini belirleyecek.
Kızılay tüzüğü gereğince Dilovası Şubesi’nin 2023 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantısında; 2023 Yılı Faaliyet Raporu İle Gelir ve Giderlerinin Görüşülmesi ve Oya Sunulması, 2023 Yılı Şube Yönetim Kurulunun İbrası, 2023 ve 2024 Şube Elem Planının Görüşülmesi ve Oya Sunulması, 2023 ve 2024 Yıl Tahmini Bütçesinin Tetkiki İle Kullanımı, Şube Yönetim Kuruluna Yetki Verilmesinin Görüşülmesinin Yanı Sıra Oy Sayım Komisyonunun Seçimi, Şube Başkanı ve Şube Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi, Şube Denetçisi Asil ve Yedek Üyenin Seçimi yapılacak.

Genel kurul ile ilgili olarak konuşan Türk Kızılay Derneği Dilovası Şube Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıca,” Gerçekleşecek olan genel kurulun ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 18:00’da Dilovası Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan olağan genel kurula gönüllülerimizi bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73