Şehit Numan Dede Caddesi’nde trafik arapsaçı gibi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Nisan 2022 Cuma 14:38
Şehit Numan Dede Caddesi’nde trafik arapsaçı gibi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca Kocaeli Kent Geneli Trafik İyileştirme projeleri hazırlanması işi kapsamında Gebze’de trafiğin yoğun olduğu kavşak ve yollarda düzenleme yaptı. Trafik akışının arttırılması ve rahatlaması amacıyla gerçekleştirilen çalışmada Gebze Şehit Numan Caddesi’nde de araç geçişi tek yönlü olarak düzenlendi. Ne var ki düzenleme ile birlikte zaman, zaman cadde üzerinde yoğun araç yoğunluğu yaşanıyor.

CADDEDE ARAÇ TRAFİĞİ YOĞUNLUĞU

Konuyla ilgili olarak kocaelikentgazetesi.com interaktif haber sitemizi arayan vatandaşlar, “Şehit Numan Dede Caddesi’nde tek yön uygulaması ile araç yoğunluğu arttı. Kimi zaman araçlar uzum süre cadde üzerinde ilerlemek için bekliyor. Ayrıca caddenin her iki tarafında ki araç parklarına ikin bir sıra araç parkıda yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde yeniden düzenleme yapması ve özellikle araç parklarını kaldırılmasına yönelik olarak çalışma gerçekleştirilmesini bekliyoruz.”dediler.

Son Güncelleme: 29.04.2022 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73