Balıkesir'de vatandaşlar kar keyfini Kazdağları'nda çıkarttı

23 Ocak 2022 Pazar 13:55
Balıkesir'de vatandaşlar kar keyfini Kazdağları'nda çıkarttı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de hafta sonu kar keyfi yaşamak isteyen vatandaşlar, Kazdağları'na geldi.

Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Havran ilçe merkezlerinde yaşayan çok sayıda vatandaş, hafta sonunda geldikleri Kazdağları'nda kar topu oynadı. Bazı vatandaşlar beraberinde getirdikleri poşetlerle kaydı.

Jandarma trafik timleri ise vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için Kumluca mevkiinde kontrol noktası oluşturdu. Araçları durduran ekipler, kış lastiği ve zinciri bulunmayan sürücüleri geri çevirdi.

Edremit ilçesinden Çınarlı Han ve Hanlar mevkiine gelen vatandaşlardan Alptuğ Bütüner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazdağları'nda karın tadını çıkardıklarını söyledi.

Yaşadığı bölgede çok fazla kar yağmadığını anlatan Bütüner, "Genelde Kazdağları'na çıkarız. Eğlenmeye geldik. Tadını çıkartıyoruz hafta sonunun. Poşetle kayıp eğleniyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73