Büyükşehir’in 2. yardım kafilesi Bartın’a uğurlandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Temmuz 2023 Salı 15:21
Büyükşehir’in 2. yardım kafilesi Bartın’a uğurlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bartın’da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik yürütülen çalışmalara destek oluyor. Yaşanan sel felaketinde oluşan olumsuzlukların ortadan kaldırılması adına hızlı bir şekilde Bartın’a ulaşan ve iş makineleri ile çalışmalara destek veren Büyükşehir, bölgedeki desteğini artırdı. Bu bağlamda Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda İlçe Belediyelerinin de yer aldığı ikinci kafile Bartın’a uğurlandı.

YENİ EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Marmara ve Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere yurdun büyük bölümünde etkili olan şiddetli yağışlarla birçok bölgede su taşkınları ve sel felaketi meydana geldi. Sel felaketinin izlerini ortadan kaldırmak adına harekete geçen Büyükşehir, şiddetli yağışlardan en çok etkilenen illerin başında gelen Bartın’a destek elini uzattı.

27 ARAÇ, 31 PERSONEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ilçe belediyelerinin yer aldığı ikinci kafile yola çıktı. Bölgeye Kocaeli’nden 7 bekoloder, 1 kepçe, 3 ekskavatör, 2 greyder, 9 kamyon, 2 arazöz, 1 transit, 2 çekici lowbed ve 31 personel sevk edildi.

BARTIN’DA YARALAR SARILIYOR

Araçlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na ait Solaklar Şantiyesinde toplandı. Toplu bir şekilde şantiyeden çıkan ekipler, Bartın’da hayatın en hızlı şekilde normale dönmesi için çalışmalara katılacak.

Son Güncelleme: 11.07.2023 15:22
Anahtar Kelimeler:
KocaeliBartınSel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73