CHP Gebze Uğur Mumcu’yu unutmadı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ocak 2022 Pazartesi 22:27
CHP Gebze Uğur Mumcu’yu unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gebze, 24 Ocak 1993’te bombalı bir suikast sonucu yaşamını yitiren gazeteci-yazar Uğur Mumcu’nun 29. Ölüm yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi

CHP Gebze Gençlik Kolları tarafından hazırlanan etkinlik Gebze Kültür Merkezi Menekşe Salonu’nda gerçekleşti.

Programa CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Şahin Yılmazel, Sinan Çeper, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, CHP Gebze eski İlçe Başkanı Sedat Tatar, eğitimci Murat Kaya, eski il yöneticisi Sait Aydın, CHP Gebze İlçe Sekreteri Kezban Ay Şenlik, CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan ile ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CHP Gebze Gençlik Kolları Başkanı Doğa Mert Doğan, Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için daha çok çalışacaklarını söyledi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise Türkiye’nin antidemokratik bir ortamdan geçtiğini ve bu zorlukların aşılarak mevcut baskıcı ortamın ilk seçimde değişeceğini vurguladı.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar ise CHP Gençlik Kollarının düzenlediği programdan ötürü teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun ile kocaelikentgazetesi.com genel yayın yönetmeni gazeteci-yazar Cengiz Akgün’de Uğur Mumcu üzerine görüşlerini açıkladılar.

Programda Uğur Mumcu ile ilgili olarak sinevizyon gösterimi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Etkinlikte CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, şair ve eğitimci Murat Kaya’nın Uğur Mumcu’ya yazdığı şiiri okudu.

Son Güncelleme: 24.01.2022 23:03
Anahtar Kelimeler:
TekirdağçorluEroin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73