Emlak Kulübü deprem gerçeği paneli düzenledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Temmuz 2023 Salı 10:04
Emlak Kulübü deprem gerçeği paneli düzenledi

Emlak Sektörünün güçlü STK’sı Emlak Kulübü yine değer katmaya devam ediyor.
Emlak Kulübü ,ülkemizdeki son büyük 6 Şubat depremlerinden sonra hazırladığı “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Gerçeği” adlı projesine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından tam kesintisiz YEDEP desteği verildi.
Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ’ın başkanlığında hazırlanan Projenin ilki geçtiğimiz gün Kocaeli Kongre merkezinde düzenlendi.  Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürü Ali Serkan Gök, Jeofizik Mühendisi M.Onur Kılıç ve Şehir Plancısı Mevlüt Bozdağ katıldı.

ÖZDAĞ: DEPREM GERÇEĞİYLE YÜZLEŞMEMİZ GEREKİYOR

Programın açılış konuşmasını yapan Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ, “Ülkemiz ne yazık ki  deprem kuşağında olması nedeniyle deprem gerçeğiyle yüzleşmemiz gerekiyor.  Bunun için bizlerde Emlak Kulübü olarak bu önemli konuya duyarlılık göstererek bu projeyi ekip arkadaşlarımızla birlikte özveri ile hazırlayarak hayata geçirdik. Sağlam zeminlerde sağlam binalar üreterek ülkemiz insanının can ve mal güvenliğinin sağlanmasını amaç ediyoruz. Bunun için öncelikle riskli binaların bir an önce yıkılarak yerlerine sağlam binaların yapılması gerekiyor.  Bugün bizlere bu konuda destek olmak için yanımızda olan Kocaeli Büyükşehir belediyesi şube müdürü Serkan beye,Şehir Plancısı Başkan vekilimiz Mevlüt beye, Emlak Kulübü üyemiz Jeofizik Mühendisi Onur beye ve çok kıymetli katılımcılara teşekkür ediyorum.”dedi

Program, Konuşmacılar tarafından deprem ve kentsel dönüşümün detayları ve önemi hakkında bilgilendirmeler devam eden panel soru ve cevap şeklinde tamamlandı. Katılımcılar tarafından tam not alan programın ikincisi Ağustos ayında gerçekleştirilecek.

Anahtar Kelimeler:
EmlakPanelKocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73