İMO adayı Engin, tüm üyeleri seçimlere davet etti!

TMMO İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkan Adayı Dr. Serkan Engin, 13 Şubat Pazar Günü gerçekleşecek oda seçimleri için tüm üyeleri katılım göstermeye davet etti. Her kesimi kucaklayan yönetim kurulu listesi hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Şubat 2022 Cuma 11:08
 İMO adayı Engin, tüm üyeleri seçimlere davet etti!

TMMO İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesinin 13.Dönem Başkan Adayı Dr. Serkan Engin, tüm üyeleri değişimden yana oy kullanmaya davet etti. Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulu adaylarını da belirleyen Engin, 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek seçimlere turuncu liste ile gireceğini açıkladı.

“HERKESİN BAŞKANI OLMA İDEALİ İLE YOLA ÇIKTIK”

Kampanya süreci boyunca ekip arkadaşları yaptıkları çalışmaları değerlendiren Serkan Engin ; “Ekip arkadaşlarım ile mesleğimiz ve meslektaşlarımız için en iyisini, en güzelini hayal ederek, bir kesimin değil! Herkesin Başkanı olma ideali ile yola çıktık. Odamız ve meslektaşlarımızın geleceği için “birlik için değişim” dedik. Üyelerimizin tamamına temas edecek projeler hazırladık. Süreç boyunca tüm üyelerimize ulaşmaya çalıştık. Ekip arkadaşlarım ile gerçekten yoğun bir mücadele verdik. Odamıza küsmüş, kendini odamıza ait hissetmeyen, tüm üyelerimize ulaştık. Meslek büyüklerimizi ihmal etmedik. Genç arkadaşlarımız yeni dönem için şimdiden sabırsızlanmaya başladı. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Birlik ve beraberliğin yeniden oluşması için üyelerimize bizlere güvenmelerini sağladık.” Dedi

“YENİ DÖNEM İÇİN HEYECANIMIZ TAM”

Konuşmalarının devamında Engin ; “Ekip arkadaşlarımız ile üyelerimizin gönüllerine temas ederek, heyecanımızı ve enerjimizi hissettirmeye çalıştık. Odamızın çıtasını daha da yukarılara çıkaracak vizyona sahip olduğumuzu anlattık. Yeni dönem için heyecanımız tam. Üyelerimizin de yeni dönem için şimdiden heyecanlandığını hissediyoruz. İnşaat Mühendisleri olarak, Kocaeli’nde yeni dönem ile birlikte yeniden bembeyaz bir sayfa açacağız. Bu sebeple TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin 13 Şubat’ta gerçekleştirilecek olağan kongresinde üyelerimizin odasına ve mesleğine sahip çıkacağına inancımız tamdır.” Dedi

“TURUNCU LİSTE İLE ÜYELERİMİZİN HAYALLERİ GERÇEKLEŞECEK”

Oluşturduğu yönetim kurulu listesinden de söz eden Engin ; ” Genç, tecrübeli bilgi ve birikimi olan çok kaliteli isimlerden yönetim kurulu oluşturduk. Her kesimi kucaklayan bir liste oldu. Yönetim kurulumuzda kadınlarımıza pozitif ayrımcılık sağladık. Yeni dönem de üyelerimize dinamik, enerjisi yüksek vizyon sahibi bir liste ile tarafsız ve şeffaf bir yönetim anlayışı sunacağız. Kısa sürede, değişim isteyen arkadaşlarımız ile kurduğumuz bu güzel birlikteliği yeni dönemde tüm üyelerimize yayarak odamızda çok güzel birliktelik sağlayacağız.13 Şubat Pazar günü turuncu liste ile üyelerimizin hayalleri gerçekleşecek. Bu sebeple üyelerimizden, bizlere güvenmelerini ve bizleri tercih etmelerini istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.02.2022 11:12
Anahtar Kelimeler:
KocaeliInşaatİMO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73