Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Temmuz 2022 Pazartesi 13:44
Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü Kutlama etkinlikleri nedeniyle ilk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Demir, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Başsavcısı Kemal Özcan , Siyasi Parti İlçe Başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar, Karamürsel Alp’in kabrine şükran ziyaretinde bulundu ve ilçe Müftülüğünce şehitlerimiz için kuran-ı kerim okunarak ardından dua edildi.

4 Temmuz Kurtuluş günü resmi töreni Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla devam etti. Tören Saat 10.30’da Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı, ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kurtuluş savaşında Karamürsel halkının göstermiş olduğu destansı kahramanlıktan bahsetti.

Karamürsel’in kurtuluşunun 101. Anma töreni Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yapmış olduğu konuşma ile son buldu. Resmi törenin ardından 12.30 ‘ Merkez Yeni Camii’de Mevlid-i Şerif okunması ile son buldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım

​​​​​​

Anahtar Kelimeler:
TörenKaramürselDüşman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73