Yazlık mahallesinde altyapı çalışması

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Mart 2022 Çarşamba 14:39
Yazlık mahallesinde altyapı çalışması

Gölcük ilçesi Yazlık mahallesinde yüzey sularını toplamak ve su baskınlarının önüne geçerek uzaklaştırmak için yağmursuyu altyapı hattı çalışmaları yapıldı.
TAŞKINLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, küresel ısınma ve iklim değişikliği ile birlikte suyun korunması ve ani yağışlarda meydana gelen taşkınların önüne geçebilmek için Kocaeli genelinde yatırımlar gerçekleştiriyor. Ani yağışlar ile yüzey sularının toplandığı ve su baskınlarının yaşandığı bölgelerde yağmursuyu hatları yapılırken bir yandan da dere ıslah çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda yapılan çalışma ile Gölcük İlçesi Yazlık Merkez Mahallesi Akasya Sokakta yağmursuyu hattı çalışmaları tamamlandı.

YAĞMURSUYU HATTI TAMAMLANDI
Yazlık Mahallesi Akasya Sokakta ani yağışlarda yaşanan su baskınlarının önüne geçebilmek için 400 mm çapında beton borular kullanılarak yeni yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirildi. 80 metre uzunluğunda yapılan çalışmalar tamamlanarak devreye alındı.

KENT GENELİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Gölcük ilçesi Yazlık Mahallesi Akasya sokakta gerçekleştirilen yağmur suyu hattı çalışması ile birlikte ani yağışlarda su taşkınlarının önüne geçilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü il genelinde altyapı yatırımlarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Son Güncelleme: 30.03.2022 14:41
Anahtar Kelimeler:
GölcükİSU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73